Lions VinderupLions VinderupAktiviteterMod midbrugVi støtterKontakt osLinksLC Vitoria
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Bliv medlem af Lions
Hvis du ønsker at blive medlem af Lions Club Vinderup..........

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave
Bliv medlem af Lions Club Vinderup

For at blive medlem af en Lions Club, skal man have tilknytning til lokalområdet ved enten at bo eller arbejde her. Dernæst skal man "accepteres" af klubbens medlemmer, dvs. man skal indstilles af mindst et Lions medlem. Hvis ingen af medlemmerne har en begrundet indsigelse, bliver man inviteret til et møde, hvor man får mulighed for at mødes med alle medlemmerne og at præsentere sig selv! Er man herefter stadig interesseret i medlemskab, bliver man optaget i klubben som medlem efter 2 - 3 gange fremmøde.

Medlemskabet i Lions Club Vinderup er samtidigt et medlemskab af alle 46.000 klubber, fordelt over hele verden, og koster p.t. kr. 550,- pr. halvår. Yderligere skal man påregne en udgift på ca. kr. 200,-  pr. møde, til dækning af middag m.m.

Påklædningen til møderne er almindeligt pænt tøj, men til gallafester o.lign. er festtøj "uniformen".

Det første år tilknyttes man en "sponsor" som virker som mentor for én.

Den første tirsdag i måneden er der klubmøde. Det foregår på Sevel Kro , Søgårdvej 2, Sevel, 7830 Vinderup, men der kan forekomme besøg på virksomheder eller anden form for besøg, hvilket vil være omtalt i vores program eller på denne website.

Foruden alle de officielle hensigter med organisationen, se her, får man et bredt socialt venskab og omgangskreds, da udvalgsmøderne kan foregå på skift privat hos medlemmerne.

Er dette noget som har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte klubben for yderligere oplysninger.


 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark