Lions VinderupLions VinderupAktiviteterMod midbrugVi støtterKontakt osLinksLC Vitoria
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Bliv medlem af Lions
Hvis du ønsker at blive medlem af Lions Club Vinderup..........

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

Lions Club Vinderup - mod misbrug

Narkotika information
Alderen  mellem 12 og 16 år er en tid med voldsomme forandringer. De unge vil gerne være som deres forbilleder og vil gøre alt for at tilhøre en kammeratgruppe. Påvirkninger fra massemedier og andre  er meget stor. Måske kunne man blive fri og lykkelig ved at stoppe en pille i munden eller ryge en pibe. Der med kan en skæv løbebane tage sin begyndelse.  Fristelserne er mange og udbuddet forvirrende.  Hvad skal de vælge ? Hvad vælger den bedste ven/veninde?  Tobak - alkohol - narko . Vi må hjælpe disse unge til at forstå midler og virkningerne. Vi kan ikke leve deres liv for dem. Men vi kan hele tiden oplyse, så de forhåbentlig træffer nogle valg, der er til deres fordel.  Det gør vi i Lions på forskellig vis og vores udgangspunkt er, at et valg, der indebærer narkotika er et forkert valg.


Lions Club Vinderup's indsats på området har været at samle penge ind til et projekt, som udføres overfor kommunens teenagere omkring konfirmationen.
Lions Club Vinderup har gennem de sidste år været med til at sponsere kurser for lærere, gademedarbejdere og pædagoger i forbindelse med kurset "Holdning & Handling". Dette kursus har til formål at få den enkelte elev til at udvikle holdninger og værdier, som kan omsættes til hensynsfulde og ansvarlige handlinger.  

Den ranke tulipan står for den stærke, handlekraftige sunde ungdom, der kan tage vare på sig selv og sin fremtid og den knækkede symboliserer den del af ungdommen, der via narkotika  er blevet frarøvet energien og livsmodet og for hvem fremtiden ikke tegner lyst.

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark